Përkrahja për të prekurat

JADWIGA është një organizatë për gra. Ne mbeshtesim gratë, te cilat kanë ardhë në Gjermani dhe gjendën në situatë të veshtirë. Ne mund t´iu ofrojmë mbështejte, në lidhje me këto probleme:

 

Prostitution PiktoShfrytëzimi seksual

Dikush ua merr të hollat që i fitoni nga prostitucioni.

Përmes kërcenimit, zhvatjes e dhunës ju detyroheni të ushtroni prostitucion.

Trafikuesi ose partneri i juaj, ju rrah dhe ua ndalon, që të largoheni nga prostitucioni.

Ty të janë bërë premtime të rrejshme.

Ju duhet të paguani shuma të mëdha të hollash, për udhëtimin tënd në Gjermani.

Edhe pse nuk jeni ende 18 vjeq, ju duhet të punoni në prostitucion.

 

Arbeiten Pikto

Puna e detyruar

Ju duhet të punoni gjatë, nuk keni ditë pushimi dhe merrni pak ose aspak të holla për punën që e bëni.

Ju nuk guxoni ta ndërpeni punën, edhe pse do të dëshironit.

 

Betteln Pikto

Kërkimi i lëmoshës

Ju duhet, të kërkoni lëmoshë dhe të gjitha fitimet ti dorëzoni.

 

Stehlen Pikto

Veprimet tjera të dënueshme

Ju detyroheni, të vidhni nga të tjerët ose të mashtroni me Kartela krediti.

 

Heirats Pikto

Martesa e detyruar

Ju duhet të martoheni me dikë dhe kjo martesë, është e padeshiruar për ty.

 

Në të gjitha këto situata të vështira, ne mund të ju ndihmojmë, që së bashku të gjejmë një zgjidhje!

  • Anonim. Nuk ke nevojë ta tregosh emrin.
  • Të besueshëm. Pa pajtimin tënd, ne nuk japim informacione për ty tek askush.
  • Falas
  • Në gjuhën amtare (Shqip)

Edhe pse nuk posedoni dokumente valide, ju keni të drejta dhe mund të drejtoheni tek ne. Organizata jonë është e pavarur, ne nuk punojmë per Qeverinë apo Policinë.

 

Në adresat e mëposhtme mund të ju ofrohet ndihmë:

JADWIGA München (Nähe Hauptbahnhof)

Schwanthalerstraße 79, 80336 München

Telefon: 089 38534455

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

JADWIGA Nürnberg 

Innere Laufer Gasse 18, 90403 Nürnberg

Telefon: 0911 4310656

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Koha e telefonit

Mo-Fr 9 Uhr bis 15 Uhr